Kursets indhold

  1. Intro

   GRATIS FORHÅNDSVISNING
  1. Intro

  2. Skab sikkerhed

  3. Vurdér barnet

  4. Tilkald hjælp

  5. Giv førstehjælp

  6. Hvile-position

  1. Hjertestarter

  1. Forebyggelse i hjemmet

  1. Noget galt i halsen

  1. Falsk strubehoste

 • 299,00 kr.
 • 17 lektioner
 • 1,5 times video-indhold
 • 500 + forældre har lært førstehjælp
 • 30 dages tilfredshedsgaranti

Hvordan blev kurset til?


Under Corona-pandamien ville vi utrolig gerne fortsætte med at lære nybagte forældre og bedsteforældre førstehjælp til børn og baby. Derfor inviterede vi en masse mødre, fædre og bedsteforældre til et live-førstehjælps-event, hvor vi gennemgik og viste alle førstehjælpsteknikkerne!  Og det var faktisk sådan, dette kursus blev til. 


Vi fandt ud af, at man kunne spare tid og penge, hvis man tog kurset online, og på den måde, kunne vi hjælpe endnu flere forældre og bedsteforældre med at blive trygge.
Hvad indeholder kurset?


Kurset er inddelt i 17 lektioner og varer ca. 1.5 time i alt. Vi gennemgår, hvad du skal gøre, hvis barnet stopper med at trække vejret og hvordan du bruger en hjertestarter. Derudover lærer du hvordan, du skal reagere, hvis barnet får noget galt i halsen eller falder og slår hovedet. Vi vil også forklare om forebyggelse af ulykker i hjemmet, falsk strubehoste, kighoste, feberkramper, forbrændninger samt forgiftninger og ætsninger. 


Du får ubegrænset adgang til førstehjælpskurset, så du kan se, gense og pause det, når det passer dig - lidt ligesom Netflix. 


Der er altid 30 dages tilfredshedsgaranti, så hvis kurset ikke levede op til dine forventninger, så kan du altid kontakte os på info@corhelp.dk og få dine penge retur. 
Hvorfor koster kurset, hvad det koster?


Vi har før solgt kurset til 499,-, men fordi vi har en mission om at hjælpe flest mulige familier, har vi sat prisen ned til 299,-. Den pris gør, at de fleste familier, har mulighed for at købe kurset. Grunden til, at vi ikke kan gøre det billigere, er at der udgifter til at filme kurset, vedligeholde hjemmesiden og lave annoncer, så flere forældre kan finde ud af, at man kan lære førstehjælp online. Vi håber derfor også, at du vil hjælpe os med at sprede budskabet om man kan lære førstehjælp online.

“Kurset hos Corhelp var utroligt informativt, lærerigt og præcist! Vi blev langt klogere og mere trygge, inden vores datter kom til verden. Instruktørerne var positive, behagelige og kompetente. Jeg vil klart anbefale Corhelp som førstehjælpskursus til børn og babyer. 💪👍”

Silas

“Man får en bred viden om, hvordan børn kan behandles i en førsteindsats, hvis de kommer ud for en ulykke i hjemmet. Jeg vil klart anbefale forældre at gøre brug af denne video på grund af, at man ved hvad man skal gøre når ulykken sker.”

Rasmus Bendesen

“Det var mega godt. Det er virkelig noget jeg kan anbefale andre, og det har givet mig så meget ro i maven.”

Louise, Mor til Villum og Ellie

Mød dine instruktører

Alle instruktørerne i CorHelp er alle uddannet gennem Dansk Førstehjælpsråd og er derfor certificeret førstehjælpsinstruktører.

Rasmus Nymand Larsen Førstehjælpsinstruktør Rasmus Nymand Larsen er uddannet Cand.Scient Idræt og Sundhed og har stor viden inden for fysiologi, sundhed og læring. Han har stor erfaring med at undervise i førstehjælp til børn og baby, herunder til blandt andet kiropraktorer, pædagoger og for en masse mødregrupper. Han tilpasser undervisningen, så alle får de rette kompetencer og føler sig trygge i, at kunne yde førstehjælp. 

Cecilie Nicolajsen Førstehjælpsinstruktør Cecilie Nicolajsen er udover at undervise i førstehjælp, i fuld gang med at uddanne sig til jordemoder og bruger en del tid på OUH's fødegang. Hun har således stort erfaring med at undervise mødregrupper, pædagoger og nybagte forældre i førstehjælpen til børn og babyer. Hvorfor lære førstehjælp?

 • Hvis uheldet er ude..

  Så er det vigtigt at vi kan forholde os rolige og yde den nødvendige førstehjælp.

 • Tryghed i hjemmet

  En forældres værste frygt må være, hvis ens barn pludselig en dag stopper med at trække vejret eller får noget galt i halsen, de ikke selv kan hoste op. De helt små er særligt sårbare, og her er det vigtigt at føle dig tryg i, hvordan du skal handle og give førstehjælp.

 • Online Førstehjælp

  Tiden er knap. I en travl hverdag med madlavning, hente -bringe, amning og arrangementer, kan det være svært at nå det hele. Vi har derfor udviklet dette specifikke førstehjælpskursus til forældre og bedsteforældre, hvor I i jeres eget tempo, kan lære den livsvigtige førstehjælp.

Samarbejdspartnere

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvad gennemgår I på kurset?

  Vi gennemgår helt specifikt førstehjælpens 4 hovedpunkter inkl. livreddende førstehjælp, hvile-postion og brug af hjertestarter. Derudover fremmedlegemer i luftvejene, fald - hovedskader, forebyggelse af ulykker i hjemmet, falsk strubehoste, kighoste, feberkramper, forbrændninger samt forgiftninger og ætsninger.

 • Hvilken aldergruppe er kurset beregnet til?

  Kurset er mest relevant for forældre, bedsteforældre eller pædagoger, som arbejder med børn i aldersgruppen 0-5 år.

 • Får jeg et login?

  Ja. Du kan logge ind med din egen e-mail og adgangskode og hermed nemt tilgå kurset.

 • Kan jeg gense kurset?

  Ja - lige så mange gange du vil. Kurset er inddelt i 17 moduler, så du kan se, gense og pause kurset, når du vil.

 • Hvad koster kurset?

  Prisen er nu 299 kr. Førpris 499 kr.